ONG-uri de pe raza comuneiC.S. ARIESUL MIHAI VITEAZU

Scurt istoric

Clubul Sportiv ,,Ariesul,, Mihai Viteazu, a luat fiinta in anul 2006, la initiativa unui grup de iubitori ai fotbalului din comuna Mihai Viteazu. In sedinta de consiliu din data de 1 Aprilie, 2006, Ioan Arion si Sorin Mocan au sustinut proiectul de revigorare a activitatii fotbalistice, care se vrea a fi continuatorul fostei scoli de fotbal initiate de regretatul Kendy, cu destul de multi ani in urma.

Ca toate sa fie in ordine si in limitele legii, inca de la inceput s-au demarat procedurile de organizare a clubului, in baza unui statut, obtinerea presonalitatii juridice, apoi certificatul de identitate sportiva.

Concomitent cu cele aratate mai sus, s-a facut selectia a trei grupe de copiii pe categorii de varsta, care in toamna anului 2006, au fost inscrie in campionatul juniorilor C, D si E, condus si supravegheat de Asociatia Judeteana de Fotbal Cluj.

Echipa de seniori a activat in sezonul 2006 – 2007, in campionat municipal, iar din sezonul 2007-2008, a fost inscrisa in campionatul ligii a IV-a.

Ca o remarca deosebita facuta de conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal Cluj, a fost faptul ca comuna Mihai Viteazu, a fost la acea vreme prima localitate din mediul rural cu trei echipe de juniori si o echipa de seniori inscrise intr-o competitie oficiala.

Din cauza unor probleme de ordin financiar activitatea la nivelul grupelor de juniori C,D si E, in vara anului 2008, a incetat, urmand ca acest club sa fie reprezentat doar de echipa de juniori judeteni si echipa de seniori in campionatul ligii a IV-a.

Echipa de seniori a activat cu rezultate bune in liga a IV-a, la un moment dat a fost pretendenta la castigarea serie judetului Cluj si participarea la jocul de baraj pentru promovare in liga a III-a.

Nu a fost sa fie, iar din sezonul 2012 – 2013, echipa de seniori a fost inscrisa in campionatul ligii a V-a, zona Cluj, tocmai pentru a se incepe reconstructia cu jucatori majoritatea din localitate.

La finalul sezonului 2012 – 2013, echipa de seniori sa clasat pe locul 3, dupa o perioada buna de timp cat a fost pretendenta la ocuparea primului loc Totodata cu acest obiectiv s-a inceput activitatea si la nivelul grupelor de copiii si juniori, iar din toamna anului 2013, mai precis din luna agust, Clubul Sportiv ,,Ariesul,, Mihai Viteazu, va fi reprezentata de echipa de seniori in liga a V-a, zona Cluj si doua echipe de juniori D si E.

Incepand cu toamna anuluio 2014, Clubul Sportiv Ariesul Mihai Viteazu, va fi reprezentat de 3 (trei) echipe de juniori : C; D; si E, in competitiile organizate de Federatia Romana de Fotbal prin intermediul Asociatiei Judetene de Fotbal Cluj De pregatirea echipei de seniori incepand din data de 14 iulie se ocupa Lucian Rosu in calitate de antrenor principal, ajutat din postura de secund de Francisc Szekely.

De pregatirea echipelor de juniori C, D, si E, se vor ocupa:
Lucian Rosu – juniori C
Francisc Szekely – juniori D
Ioan Arion – juniori E

Obiectivul echipei de seniori este de promovare in liga superioara, adica in lsiga a IV-a.

Staff-ul Echipei:

1.    Presedinte: Ing. Adam Istvan
2.    Presedinte de onoare: Ioan Zeng
3.    Vicepresedinte: Arion Ioan
4.    Organizator de competitii: Arion Ioan
5.    Antrenor principal seniori : Rosu Lucian
6.    Antrenor secund: Szekely Francisc
7.    Antrenori juniori:
8.    Rosu Lucian –  juniori C
9.    Szekely Francisc –  juniori D
10.  Arion Ioan – juniori E

Album foto

club sportiv ariesul (1)

club sportiv ariesul (2)

club sportiv ariesul (3)

club sportiv ariesul (4)

club sportiv ariesul (5)

club sportiv ariesul (6)

club sportiv ariesul (7)

club sportiv ariesul (8)

Fotbal 1

Fotbal 2

Asociatia Pro Mihai Viteazu

1

2

Asociatia Grup Folcloric “Fiii Motilor Mihai Viteazu”

1(1)

2(3)

s 1

s 2